Spoedgeval?

Spoedgeval?

bel 014 85 95 95 (24/7)

Paarden

Voor chirurgische ingrepen kan u terecht  bij onze collega’s van DAP Equinox.

Paarden

Equinox streeft ernaar u kwaliteit aan te bieden op het gebied van paardengeneeskunde. Daartoe staan de jarenlange ervaring in binnen- en buitenland, de ervaring van verschillende van onze dierenartsen als ruiter en de vele bijscholingen garant.

Onze ambulente praktijk werkt zowel preventief (vaccineren, ontwormen) als curatief bij ziekte, wondverzorging, tandverzorging, voortplanting, verloskunde en acupunctuur.

Op de kliniek te Vekemans 10 in Kasterlee kan u terecht voor aankooponderzoeken, radiografie, echografie, verloskunde (incl. diepvriessperma), video-endoscopie en chirurgie.

Er is uiteraard de mogelijkheid tot hospitalisatie van uw paard.

Chirurgische ingrepen waarvoor u bij hen terecht kan zijn o.a. koliekchirurgie, orthopedische ingrepen, cornage-operaties, gehemelte-correcties, arthroscopie, castraties, verzorging van navelbreuken en traumata. Voor meer info daarover kan je terecht op www.dapequinox.be

Door continu te investeren in bijscholingen en nieuwe technologie streven we ernaar u een zo actueel mogelijke diergeneeskundige service aan te bieden.

Als aanvulling op de klassieke diergeneeskunde bieden we ook acupunctuur, fysiotherapie en dry needling aan als alternatieve therapieën.

Deze behandelingsmethodes worden bij ons hoofdzakelijk voor orthopedische problemen gebruikt. Voor meer info daarover kan je terecht op www.equipuncture.be

Back to top