Spoedgeval?

Spoedgeval?

bel 014 85 95 95 (24/7)

Over Venhei

Een professionele dierenkliniek met opvang voor kleine huisdieren, rundvee, kalveren, pluimvee, paarden en kleine herkauwers.

Over ons

Een beetje geschiedenis

Venhei werd gesticht in Isschot te Kasterlee in 1976, toen de Belgische landbouw in volle expansie was.
Wat begon als een éénmanspraktijk, is meer dan dertig jaar later een bruisende kliniek met meer dan 30 medewerkers.

In het begin van de jaren tachtig breidde de kliniek – toen nog een stel achterkamers in een gezinswoning – stukje bij beetje uit om tegemoet te komen aan de dwingende vraag.

Dat bracht het nodige papierwerk met zich mee, zodat het vennootschap als eerste in België een beroep deed op computers voor administratief werk.

Uitbreiding

Met vier veeartsen en drie secretaresses begonnen de muren van de gezinswoning te knellen.
Het vennootschap stampte een aparte, speciaal toegeruste praktijk uit de grond.

Op 1 mei 1986 namen de zeven officieel de wijk naar het huidige adres, venhei. Ze maakten van de gelegenheid gebruik om zich te bekwamen in de verzorging van kleine huisdieren.

Tien jaar later dwong het success onderneming opnieuw tot ruimtelijke uitbreiding. In 1998 vond Venhei daarmee zijn definitieve gedaante: een professionele dierenkliniek met opvang voor gezelschapsdieren, nutsdieren en paarden.

Maar ook daar stopt de groei echter niet! Enkele jaren later kreeg onze afdeling gezelschapsdieren er met De Ark in Brecht een klein zusje bij. Na een voorzichtige opstart met 1 dierenarts groeiden we al snel uit naar het fijne team van 3 dierenartsen en 1 assistente waarover we momenteel beschikken op deze tweede locatie in de Noorderkempen.

Het mag gesteld worden dat we als kliniek steeds proberen in te spelen op de noden van onze klanten. Dit door innovatief te denken en continue te blijven investeren in opleiding van onze mensen. Op een vooruitstrevende manier verder blijven bouwen aan de toekomst is iets dat we hier bij Venhei allemaal zeer hoog in het vaandel dragen!

Maak een afspraak

Back to top